Dag 2 en 3

beheer Nieuws

Dag 2 begon met  een beetje grondmist. Daarna brak de zon door en het werd gaandeweg de dag steeds warmer. Via Saarlouis en Sarrebourg gingen we door een stukje van Frankrijk naar Zuid Duitsland. Daar kwamen we aan in een echt “waldhotel”. Midden in de bossen tussen de heuvels een uitstekend hotel. Daar stond de deelnemers  nog een rijproef te wachten. Geblindoekt moest de chauffeur op aanwijzingen van zijn compagnon een slalom rijden en daarna achteruit inparkeren.
Nadat alle te behalen punten bij elkaar op waren geteld bleek team 8- Schilderservice Doetinchem de dagwinnaar te zijn geworden. Patrick en Sem gefeliciteerd!
Dat we in een echt waldhotel zaten bleek wel toen een brutale jonge vos het nodig vond om binnen te wandelen in een paar kamers om daar een schoen mee te nemen. Gelukkig konden de schoenen terug gevonden worden. Over dit hotel overigens morgen (dinsdag) nog meer.

Vandaag (maandag) ging de toer weer verder. Gisteren eindigden we de dag met veel zon en 31 graden. Vanmorgen begonnen we met regen, daarna nog meer regen en toen we aankwamen in Chiavenna in Italie regende het nog. Maar ondanks de regen was de rit weer fantastisch mooi. Geen meter snelweg gereden en geweldig mooie bergweggetjes bedwongen.
Ook nu was er weer een dagwinnaar. Het begint saai te worden want opnieuw was team 8- Schilderservice Doetinchem de dagwinnaar.  Patrick en Sem opnieuw gefeliciteerd!